Aquest divendres, dues presentacions! El Torero a la Setmana, i «Rebrot» a Girona!

El mateix dia, gairebé a la mateixa hora, dues presentacions:

Si sou a Barcelona, divendres, dia 4 de setembre a les 20.15 h, en el marc de La Setmana del Llibre en Català, Kiko Amat i Miquel Adam presenten Torero d’hivern:

prova setmana

 

Si sou a Girona, el divendres, a les 20.00 h a la Llibreria Context (c/ Pou Rodó, 21), la traductora Mia Tarradas presentarà Rebrot, de Jean Giono

FM136Rebrot De Jean Giono, autor de L’home que plantava arbres, presentem Rebrot. En poques novel·les trobareu descripcions més vives i sensuals de la solitud aclaparadora de la muntanya, dels prats que semblen oceans, de la lenta desaparició d’un poble, i de com la natura i l’home s’alien per forçar l’arribada d’allò que el farà renèixer.

L’obra de Jean Giono (Manosque, 1895 – 1970) és d’una riquesa de matisos que va molt més enllà de la novel·la rural. Sota el seu compromís antibel•licista (difícil d’acceptar a la França d’entreguerres) que el va dur a la presó i a ser un autor prohibit; sota la seva tria estilística, que més que llegir ens sembla escoltar les seves novel·les; sota tot això, hi ha, sobretot, la reflexió sobre el que ha de redimir l’home contemporani dels seus crims i del caos: una natura gens bucòlica i les seves lleis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s